Naar de Efteling vanuit België

Ewout

Ewout is treinreiziger, verteller, historicus en boemelaar. Altijd goesting om de wereld te ontdekken. Hij is auteur van deboemelaar.be, een reisblog over treinen en reizen en alles wat daarbij komt kijken. Hij is ook auteur van twaalfriddertjes.be, een eigenzinnige reisblog waarin 12 riddertjes van Lego rondreizen en historische verhalen (her)schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Moreels schreef:

    Hallo.
    Hoe ik het ook probeer om vanuit België naar de Efteling te gaan het duurt mij overal minstens 3a 4u . Welke treinen neemt u om er op 2u te zijn? De trein naar Amsterdam heeft werken en rijd tot Breda. En zelf dat duurt al 2u30

    • De Boemelaar schreef:

      Hallo! De 2 uur is gerekend vanaf Antwerpen-Centraal. Concreet neem je daar dan de IC-trein naar Roosendaal (vertrekt om 45 minuten na het uur) en heb je een kwartier tijd om in Roosendaal over te stappen op de trein naar Tilburg. Op deze manier ben je op 1u15 minuten van Antwerpen in Tilburg en dus met de bus zeker op 2 uur tijd in de Efteling. Je moet er dan wel nog het traject van jouw thuisstation naar Antwerpen bijrekenen en dat kan natuurlijk sterk variëren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *